Rize'de Sel - Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi.

Rize'de Sel - Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi.. Doğu karadeniz bölgesi'nde her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ile heyelanlarda taşkın riskini azaltmak için dere kenarlarına yüksek dayanımlı cam korkuluklar monte ediliyor. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. 2 ağustos 2018 tarihinde rize'de şiddetli yağıştan dolayı merkeze bağlı muradiye beldesi'nde dere taşması sonucu sel meydana gelmiş, derenin hemen üzerinde bulunan 7 katlı bina. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti.

Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Mahalledeki bazı evlerin giriş katlarını su bastı. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın! Rize'de sağanak yağış sebebiyle sel ve heyelan meydana geldi.

N Ufhacbekdbpm
N Ufhacbekdbpm from foto.haberler.com
Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Enkazda çalışmaların devam ettiği belirtildi. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Bölgede en fazla sel ve taşkın olayı rize'de yaşanırken, bu olaylardan en fazla ölümlü afet olayı ise trabzon'da gerçekleşti. Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti. Dereler taştı, köy yolları kapandı kanada hükümetinden, vatandaşlara 5 milyar dolarlık pandemi desteği akp sözcüsü çelik, taliban'ın açıklamasını 'iletişim kazası' olarak gördü bakan pakdemirli:

Super angebote für sel de hier im preisvergleich.

Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Başkan balcı, gerekli müdahaleler yapıldı. Rize'de etkili olan şiddetli yağmur, toprak kaymaları ve su baskınlarına yol açtı. Kurban satıcıları yem fiyatlarındaki artışın satışları olumsuz etkilediğini belirtti. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kaldığı belirtilen 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti. Mahalledeki bazı evlerin giriş katlarını su bastı. Rize'de sabah saatlerinde başlayıp etkisini artıran sağanak, sele neden oldu. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. 12 köye ulaşımın sağlanamadığı kentte, yol ve köprüler çöktü, alt ve üst yapıda hasarlar oluştu, onlarca. Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Ri̇ze'de sel felaketi̇ 2 can aldi.

Ri̇ze'de sel felaketi̇ 2 can aldi. Video, sharing, camera phone, video phone, free, upload Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Başkan balcı, gerekli müdahaleler yapıldı. Merkeze bağlı muradiye beldesinde, taşan dere beldeyi su altında bıraktı.

Rize De Sel Felaketinin Yeni Goruntuleri Ortaya Cikti Son Dakika Gunun Haberleri
Rize De Sel Felaketinin Yeni Goruntuleri Ortaya Cikti Son Dakika Gunun Haberleri from i.pstimaj.com
Rize'de etkili olan şiddetli yağmur, toprak kaymaları ve su baskınlarına yol açtı. Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Super angebote für sel de hier im preisvergleich. Güneysu'da ise 1 kişi kayıp. Kurban satıcıları yem fiyatlarındaki artışın satışları olumsuz etkilediğini belirtti. İkizdere ilçesinde sabah saatlerinde şiddetli yağışın etkisini artırması üzerine i̇kizdere deresi taştı. Rize'de sel riskine karşı 'cam korkuluk'.

Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu.

Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kaldığı belirtilen 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Rize'de sağanak yağış sebebiyle sel ve heyelan meydana geldi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Große auswahl an sel de. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel ve heyelan can aldı. Kentte saat 01.00'a kadar alınan bilgilere göre 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişi ile ilgili kayıp ihbarı yapıldığı belirtilerken, 4 kişinin de enkazlardan yaralı. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Dereler taştı, köy yolları kapandı kanada hükümetinden, vatandaşlara 5 milyar dolarlık pandemi desteği akp sözcüsü çelik, taliban'ın açıklamasını 'iletişim kazası' olarak gördü bakan pakdemirli: Kurban satıcıları yem fiyatlarındaki artışın satışları olumsuz etkilediğini belirtti. An be an trt haber ekipleri bölgedeki son pages businesses media/news company trt haber videos rize valisi kemal çeber, trt haber 'de sel bölgesindeki son durumu anlatıyor. Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Super angebote für sel de hier im preisvergleich. Rize'de yaşanan felakete ilişkin gelişmeleri trt haber ekranlarında izlemeye devam edebilirsiniz.

Doğu karadeniz bölgesi'nde her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ile heyelanlarda taşkın riskini azaltmak için dere kenarlarına yüksek dayanımlı cam korkuluklar monte ediliyor. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. 2 ağustos 2018 tarihinde rize'de şiddetli yağıştan dolayı merkeze bağlı muradiye beldesi'nde dere taşması sonucu sel meydana gelmiş, derenin hemen üzerinde bulunan 7 katlı bina. Dereler taştı, köy yolları kapandı kanada hükümetinden, vatandaşlara 5 milyar dolarlık pandemi desteği akp sözcüsü çelik, taliban'ın açıklamasını 'iletişim kazası' olarak gördü bakan pakdemirli: An be an trt haber ekipleri bölgedeki son pages businesses media/news company trt haber videos rize valisi kemal çeber, trt haber 'de sel bölgesindeki son durumu anlatıyor.

Rize De Sel Felaketi Bes Kisi Hastaneye Kaldirildi A3 Haber
Rize De Sel Felaketi Bes Kisi Hastaneye Kaldirildi A3 Haber from cdn.shortpixel.ai
An be an trt haber ekipleri bölgedeki son pages businesses media/news company trt haber videos rize valisi kemal çeber, trt haber 'de sel bölgesindeki son durumu anlatıyor. Kurban satıcıları yem fiyatlarındaki artışın satışları olumsuz etkilediğini belirtti. Çevre ve şehircilik bakanlığı selin ardından harekete geçerek kamulaştırma yoluyla binanın. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Kentte saat 01.00'a kadar alınan bilgilere göre 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişi ile ilgili kayıp ihbarı yapıldığı belirtilerken, 4 kişinin de enkazlardan yaralı. Rize'de yaşanan felakete ilişkin gelişmeleri trt haber ekranlarında izlemeye devam edebilirsiniz. Bölgede en fazla sel ve taşkın olayı rize'de yaşanırken, bu olaylardan en fazla ölümlü afet olayı ise trabzon'da gerçekleşti.

Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi.

Almanya'da meydana gelen sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti. Çevre ve şehircilik bakanlığı selin ardından harekete geçerek kamulaştırma yoluyla binanın. Belde belediye başkanı musa süreyya balcı, cnn türk canlı yayınına bağlanarak bölgedeki son durum hakkında bilgi verdi. Rize'de sağanak yağış sebebiyle sel ve heyelan meydana geldi. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. 2 ağustos 2018 tarihinde rize'de şiddetli yağıştan dolayı merkeze bağlı muradiye beldesi'nde dere taşması sonucu sel meydana gelmiş, derenin hemen üzerinde bulunan 7 katlı bina yaşanan bu selde sembol haline gelmişti. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel ve heyelan can aldı. Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmurun etkisini artması üzerine merkeze bağlı gündoğdu mahallesi'nde toprak kaymaları meydana geldi. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. Başkan balcı, gerekli müdahaleler yapıldı. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. 2 ağustos 2018 tarihinde rize'de şiddetli yağıştan dolayı merkeze bağlı muradiye beldesi'nde dere taşması sonucu sel meydana gelmiş, derenin hemen üzerinde bulunan 7 katlı bina. Rize'de etkili olan şiddetli yağmur, toprak kaymaları ve su baskınlarına yol açtı.

Posting Komentar

0 Komentar